sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Tämän kevään väri

Viime kevään väri meillä oli keltainen. Ihastuin keltaiseen tosin niin paljon, että se roikkui lempivärinä ihan jouluun asti. Ei se inhokki vieläkään ole, mutta nyt kaipaan jo vähän vaihtelua.

Viime vuonna ompelin ja neuloin paaaljon keltaista pojille ja itselleni. Kodin sisustuksessa yhdistelin keltaista valkoiseen, harmaaseen ja mustaan. Kotona vilisi keltaisia takkeja, housuja, tyynyjä ja tauluja. Poikien kynnet piti lakata keltaisiksi.Keltainen vuosi oli ja meni. Jokin uusi väri oli saatava tilalle. Aluksi en keksinyt mitään ja ajattelinkin, että tyytyisin vain harmaaseen, valkoiseen ja mustaan.

Sitten mieleeni tuli hento mintunvihreä. Yhdistettynä tietenkin noihin edellä mainittuihin.  Yleensä en ole oikein pastellivärien ystävä,mutta jokin tuossa kokoonpanossa viehätti.  Aiemmin olen vältellyt vihreän sävyjä, mutta tuo mintunvihreä kolahti.
Ensi vuonna meidän väri on sitten varmaan aina vihaamani pinkki/vaaleanpunainen ;)

Hento mintunvihreä on siis meidän tämän kevään väri ! :)

Mintunvihreä kevät on lähtenyt hyvin käyntiin ommellen uusia vaatteita ja virkaten aiheeseen sopivia asusteita. Kynsilakka puuttuu vielä, samoin taulu, mutta eiköhän tämä puute korjaannu hetkessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita ! :)