sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ihana uusi vuosi

Tervetuloa vuosi 2015!

Viime vuosi oli ihana.
 Tavallista arkea uudessa kodissa, ilman suurempia takaiskuja.
Esikoinen sai hyvän kaverin naapurista, kuopus oppi kävelemään. Viime vuoden merkittävin hetki oli ehdottomasti siskoni maailmanmestaruus. Se oli yksi elämäni parhaista päivistä.

Tältä vuodelta odotan sitä, että kuopus alkaa puhumaan enemmän, en malta odottaa niitä ihania ensimmäisiä lauseita. Siskon kisat taas on aina riipivän jännittäviä vuoden kohokohtia.
Isoimpana asiana itselleni ehkä on se, että päätin hakea opiskelemaan tätä intohimoani eli vaatetusta.

Ajatus on kytenyt mielessä pitkään. Aluksi kaukaisena, mutta syksyn myötä jo niin todellisena, että pakko kai sitä on yrittää. Sitä haluan kuitenkin tehdä enemmän kuin mitään muuta työtä.
Aluksi oli järjettömän vaikea myöntää itselleen, että on lukenut jonkun ammatin itselleen "turhaan" ja nyt haluankin tehdä jotain ihan muuta.

Uutena vuotena herkuteltiin marengilla kuorrutetulla mutakakulla.Meidän vuosi alkaa aina esikoisen syntymäpäivillä. Nyt tuli kaksi vuotta mittariin.
Tarjottavina oli valkosuklaa-mustikka juustokakkua, muffinsseja, sitruunakakkua ja suolaisia pikkusyötäviä. Kuopus jaksoi vielä joulun jälkeenkin olla aivan innoissaan saamistaan lahjoista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita ! :)