lauantai 17. tammikuuta 2015

samanlaisia vaatteita

Eräs äiti sanoi mulle kerran, että äiti joka pukee lapsensa samanlaisiin vaatteisiin ei halua nähdä lapsiensa persoonaa. Sellainen äiti kuulemma haluaa tehdä lapsistaan samanlaisia. Lapsia ei kuulemma myöskään erota toisistaan.
Olin hiljaa.

Itse tykkään tehdä pojille samanlaisia vaatteita, usein kuitenkin lisään niihin jotain pientä, mikä tekee ne erilaiseksi.
Pojat myös tykkää samanlaisista vaatteista. Varsinkin juuri nyt on tuntuu olevan erityisen tärkeää, että pojat saa syödä samaa ruokaa, saavat leikkiä samanlaisilla leluilla ja saavat pukeutua samanlaisiin vaatteisiin.


Eurokangas myy ihania printtitrikoita.


Tämä äiti varmaan olisi kauhuissaan kun kuulisi, että meillä pojat pukeutuu usein samanlaisiin vaatteisiin. Eikä se edes riitä. Meillä myös äiti pukeutuu poikien kanssa samanlaisiin vaatteisiin           ( harvemmin onneksi). Isoin mies ei sentään lähde tähän "persoonattomuuteen" mukaan. 

Onneksi kuitenkin vielä tästäkin huolimatta tunnistan poikani.
 Tunnistan edelleen myös heidän temperamenttinsa ja mielenkiinnonkohteet.
 Kutsunkin tätä "persoonattomuutta" meidän tiimiksi ja samanlaisia vaatteita meidän "tiimipaidoiksi".
Ja meidän tiimi on tiivis ja täynnä erilaisia persoonia ja välillä liiankin eriäviä mielipiteitä.


2 kommenttia:

  1. Hienot tiimipaidat teillä on! En kestä ku noita lippapipoja vilahtaa sulla näemmä vähän siellä ja täällä, pakko vissiin alkaa itekki tekemään, ettei tarvii vaan katellisena kuolata. :D

    VastaaPoista

Kaikki kommentit on tervetulleita ! :)