torstai 15. tammikuuta 2015

Kesävaatetta pakkasen keskellä

Isoimmalla miehellä on matkakuume. Paha sellainen ja se oireilee jatkuvasta, paitsi kesällä.
Itse taidan olla koti-ihminen. Tykkään katsoa illalla telkkaa ja neuloa. Rakastan käydä ostamassa uuden kankaan ja tehdä siitä jotain ihanaa.
Se on äärimmäisen palkitsevaa istua ja katsoa telkkaria illalla kun on koko päivän touhunnut poikien kanssa. Pienet asiat tekee onnelliseksi.
Neulominen, ompeleminen, ystävät,kaikki kolme poikaa, sisko, perhe, hyvä juusto viikonloppuna ja kuntosali aamuisin seitsemältä.

Toki lomallakin on kivaa, mutta vähintääkin viimeisinä lomapäivinä alan kaivata noita edellä mainittuja. Pelkään myös lentämistä, pelkään tsunameja, enkä myöskään halua joutua sairaalaan ulkomailla.

Suunnitelmissa on nyt kuitenkin lähteä lomalle, todennäköisesti jonnekin päin Aasiaa, koska muualla ei ole riittävän lämmintä tähän vuodenaikaan, tai ehkä Amerikkaan.
Olenkin siis alkanut nyt henkisesti valmistautua matkaan.

Tähän henkisen valmistautumisen lisäksi oon tyhjennellyt myös kangaspinoja ja ommellut niistä kesävaatteita lomalle.  Yritän myös ajatella niitä loman positiivisia puolia kuten ihanaa ruokaa ja yhdessäoloa perheen kesken enkä vain sitä lentomatkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita ! :)