keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Äiti rentoutuu

Tänään kävin pitkästä aikaa kaupungilla. Oli virkistävää pyöriä kaupoissa ilman, että joku saa raivareita, kampeaa ylös vaunuista jatkuvasti tai tappelee. Tällä kertaa join take away- kahvia kierrellessäni putiikkeja sen sijaan, että olisin toiminut yleisenä viihdytysautomaattina.

Löysin myös etsimäni isäinpäivälahjan perheen suurimmalle miehelle.  Vein myös tatuoinnin kuvan liikkeeseen, jotta tatuoija ehtii tutustua siihen ennen ensi viikkoa. Iikk..


 Meillä on tiedossa paaaaljon juhlia ennen joulua ja löysin ihanat mustat Espritin avokkaat alennuksesta.  Ihastuin heti niiden klassiseen muotoiluun, mutta paksu tolppakorko toi niihin vähän "sitä jotain". Ostolakkohan ei kosketa kenkiä, koska niitä en osaa itse tehdä ;)







Tietysti kävin myös kangaskaupoilla, joista en todellakaan poistunut tyhjin käsin :D Mukaani tarttui takkivillat sekä mekkokangas. Itseasiassa mekko on jo surautettu valmiiksi ja tuossa se roikkuu henkarissa vieressäni. Huomenna siitä sitten lisää !

Vaikka reissu oli ihana ja rentouttava, mikään ei ole parempaa kuin palata kotiin miesteni luo. Loppuilta vietettiinkin rauhallisesti kotona ompelemani tiimiyöppörit päällä :D


2 kommenttia:

Kaikki kommentit on tervetulleita ! :)