torstai 25. syyskuuta 2014

Jotain muuta kuin mustaa, harmaata tai keltaista

Turkoosi vakosametti on lojunut kangaspinossa jo pitkään, sillä olen ommellut nyt keväästä asti itselleni ja pojille vain keltaisesta, mustasta tai harmaasta. Tänään tartuin siihen vain siistä syystä, että kuopukselta loppuu housut kaapista. Ajattelin, että näistä tulee vain sellaiset tyyyylsät kotihousut.




Kankaan valinnan jälkeen aloin sovitella siihen resoreita ja mielestäni raidat antoi kivaa piristystä. Aloin jo vähän innostua ja ajatella, että ehkä näistä tuleekin ihan kivat. Vielä jotain maustetta lisää, taskuun norsuja!
Punainen tasku ja raidat lahkeissa tekivät mielestäni turkoosista vähemmän tylsän :)




Tykkäsin lopputuloksesta ja niin tykkäsi kuopuskin :) Ei pitäisi jumittua niin niihin omiin lemppariväreihin ja hylätä tiettyjä värejä niiden "tylsyyden" takia, aina voi lisätä pientä swingiä.

Samalla tein myös lippapipon, johon lisäsin ihan vain koristeeksi punaiset sydämet. 

Ehkä painun koluamaan lisää tuota hylättyä kangaskasaa ja teen jotain värikästä ! :D






Ainiin viikonloppu vietettiin Tallinnassa ja voin sanoa, että olipa rentouttavaa kun ei tarvinnut vaatteiden ostokiellon takia rampata missään kaupoissa. Karnaluksilla kävin muutamat langat ja kangasmerkit ostamassa. Keskityttiin vain syömään ja nauttimaan ihanasta säästä :)

Helpotin myös mieheni suurta ongelmaa, valitsin nimittäin itselleni syntymäpäivälahjan :) Siitä lisää myöhemmin kun saan sen, se on nimittäin visusti paketissaan, mutta IHANA se on ! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita ! :)