tiistai 9. syyskuuta 2014

Ahdistavaa ompelua :D


Innostuin niin onnistumisesta lapsien ulkotakkien suhteen, että päätin tehdä takin myös itselleni. Eilen käväisin Marimekolla suunnitelmissa ostaa eräs ihana kannu, MUTTA marssinkin ulos takkikankaan kanssa. Kangas oli aivan ihana, mutta Marimekolla ominaiseen tapaan melko tyyris (ainakin verrattunu aiempiin kankaisiini). Kangas oli Marimekon ihana mustavalkoinen tuuli.



Itselleni perustelin kallista kangasta sillä, että toivon siitä tulevan pitkäikäinen. Sen takia halusin myös mallista mahdollisimman ajattoman.Toisaalta kaupoissa takit,joista olen kiinnostunut maksavat reilusti enemmän kuin tuon kankaan hinta oli. Napitkin ostin valmiiksi, mutta mietiskelen vielä haluanko niitä lainkaan takkiin laittaa.




Yleensä teen vaatteet melko huolettomasti, mutta nyt varmistin ja leikkasin ja varmistin taas. En olisi kestänyt, jos takki olisi epäonnistunut. Jokaisen sovituksen yhteydessä pelkäsin tehneeni sen ratkaisevan virheen.  Epätoivoa lisäsi myös se, että lipsautin TV:tä katselevalle miehelle kankaan hinnan. Hänen kannustava kommenttinsa oli: " Älä sitten tee virheitä".



Tein takkia eilen illalla kolme tuntia ja yleensä nautin suuresti ompelemisesta, mutta tämä oli aivan toisenlainen kokemus :D Kolme tuntia meni hermoillessa, mutta lopulta sain istua sohvalle tyytyväisenä.  Takki onnistui ja kangaskin on täydellinen. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita ! :)