torstai 18. joulukuuta 2014

Erilaiset kuusenkoristeet

Eilen meille tuli joulukuusi. Tasan viikko ennen jouluaattoa. Mies haluaisi tuoda sen jo paljon aiemmin sisälle, mutta viikko on paras myönnytys mihin pystyn.
Lapsuudessa meillä oli aina tapana koristella kuusi aattoa edeltävänä päivänä. Alussa tuntui tosi oudolta tuoda kuusi näin aikaisin sisälle, mutta nyt olen jo tottunut siihen.

Tänä vuonna en halunnut koristella kotiamme jouluksi punaisella, vaan valkoisella. Kaikki vanhat kuusenkoristeet oli tietysti juuri punaisia. Kaupasta en halunnut ostaa uutta krääsää kaappeihin, joten ajattelin hyödyntää kotona jo olevia esineitä.
Aluksi ajattelin virkata kuuseen koristeet. Sitten ajattelin maalata valkoisia käpyjä kuuseen. Mitkään ideoista ei tuntunut omilta vaan vähän tylsiltä.

Idea meidän kuusenkoristeista lähti kun raivasin poikien huoneita siisteiksi.
Maalaan poikien kaapissa käyttämättömänä lojuvia leluja valkoisiksi ! Samalla tulee tilaa uusille pukin tuomille leluilla ;)
Esikoinen kapinoi aluksi ajatusta vastaan, mutta oli kuitenkin lopputuloksesta aivan innoissaan. Pojista on hauskaa etsiä mopoja ja norsuja kuusesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita ! :)