torstai 6. marraskuuta 2014

Kimalletta jouluun !

Meillä on tulossa muutamia juhlia nyt ennen joulua, joihin tarvitsen uuden mekon. Kaikki kaapissa valmiina roikkuvat mekot on lähinnä kesäjuhliin sopivia.

Harvemmin tulee ostettua samaa kangasta useaan eri vaatteeseen, mutta nyt olen niin ihastunut Eurokankaan hopeiseen pliseerattuun kankaseen, että hain sitä taas lisää.  Viimeksi tein kyseisestä kankaasta tunikan ja muutamia pantoja.
Nyt kankaasta valmistui simppeli mekko juhlaan. Halusin mekon mallista yksinkertaisen, koska kangas itsessään on niin upea.

Suunnitellessani mekkoa mietin tuleeko siitä liian kimaltava, jos en yhdistä siihen muuta kangasta. Alunperin ajatuksenani oli tehdä yläosa eri kankaasta ja alaosa tuosta hopeisesta ihanuudesta.

Pyöritellessäni kankaita kaupassa mikään ei kuitenkaan sopinut juuri täydellisesti hopeisen kankaan kanssa yhteen. Halusin kuitenkin mekon ylä- ja alaosaan jotain vaihtelua ja laitoinkin yläosan pliseeraukset vaakaan ja helman pystyyn.
Mekko kimaltelee ihanasti, mutta ei mielestäni sitten lopulta ollutkaan liian "bling bling". Ainakaan se ei kaipaa rinnalleen yhtään korua !

Suunnitelmissa on vielä tehdä tuosta ihanasta kankaasta toppi pikkujouluihin !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit on tervetulleita ! :)